Online bingo spelen

Binga

Bingo / Kienen in de zaal

Spelregels

Het spelen van bingo en keno is natuurlijk ontzettend leuk om te doen voor zowel ontspanning als voor de spanning. Wanneer een speler speelt voor geld is het echter wel noodzakelijk dat deze volledig is ingelicht met de mogelijkheden van bingo en keno. Om te zorgen dat spelers volledig zijn geïnformeerd met beide games, herhalen we de belangrijkste spelregels nu online!

Bingo

Bij het spelen van bingo krijgt iedere speler een spelkaart met daarop nummers. De cijfer kunnen worden afgestreept wanneer deze worden benoemd door de spelleider of door de computer. Het spel wordt gespeeld met de nummer 1 t/m 75. Van deze 75 nummers staan 24 nummers op jouw spelkaart. Deze 24 nummers zijn onverdeeld in 5x5 rijen waarbij het middelste vakje leeg is. Aan de bovenkant staan de 5 letters die samen het woord bingo spellen. Jij wint wanneer jij als eerste het woord bingo weet te spellen met de cijfers die je hebt afgestreept. Daarnaast kan er ook gewonnen worden wanneer men de letters O, L of X in het speelveld heeft gevormd. Tevens zijn er varianten waarbij men wint wanneer deze een figuur hebben gemaakt van een paalde grootte.

Keno

Keno is een trekkingsspel dat bestaat uit 80 nummers. Van deze 80 nummers worden 20 nummers getrokken. De winst die een speler kan winnen is gerelateerd aan de juiste hoeveelheid aan goed voorspelde nummers. Het doel van de speler is om de juiste getallen te voorspellen waarvan deze denkt dat deze genoemd zullen worden. Het is per variant verschillend hoeveel nummers een speler goed moet hebben wil deze winst hebben. Men kan zowel offline als online gratis als voor geld spelen. De inzetmogelijkheden zijn erg divers. Er kan namelijk worden gespeeld met minimaal €0,20,- tot maximaal €500,- . Afhankelijk van het aantal juist voorspelde nummers kan er een wint worden uitgekeerd.