Binga

Spelregels

Bingo / Kienen in de zaal

Online bingo spelen

Online zijn er ontzettend veel casino's die jou diverse bingo games aanbieden. De mogelijkheden zijn per aanbieder verschillend. Men kan namelijk kiezen voor diverse bingo games die zijn onderverdeeld in verschillende thema's, maar ook de inzetmogelijkheden verschillen per aanbieder. Een veelvoorkomend verschil is het aantal ballen waarmee bingo wordt gespeeld. Bij Engelse websites wordt er vaak gespeeld met 75 ballen. Dit is het meest bekend bij de meeste bingo spelers. In het overige deel van Europa wordt er ook geregeld gespeeld met 90 ballen.

Laat  het spel maar beginnen

Om te spelen dient de speler een of meerdere bingo kaarten aan te schaffen. Hierbij geldt natuurlijk: Hoe meer bingokaarten, hoe groter de kans op winst. Bij het spelen worden er verschillende nummers door de computer getrokken. Deze worden automatisch afgestreept op de door jouw aangeschafte spelkaart(en). De speler wint online wanneer deze aan de voorwaarden heeft voldaan. Deze is per online aanbieder anders. Lees deze dus van te voren goed door.

Voordelen van online bingo

Online bingo spelen kent ontzettend veel voordelen ten opzichte van offline bingo. Je hoeft als speler nooit meer te wachten op andere spelers of tot het moment dat de bingo ronde begint. Je kunt als speler tegenwoordig op vele websites terecht in vele verschillende online rooms. Een van de grootste voordelen is dat een speler 24 uur per dag bingo kan spelen. Je kunt dus altijd terecht wanneer de zin in bingo toeneemt. Om het spel aangenaam te laten verlopen zijn er diverse Nederlandse websites die bingo online aanbieden. Men kan dus gemakkelijk alles in het Nederlands bedienen en ook met Nederlandse betaalmogelijkheden betalen. Daarnaast brengt het online spelen vaak bonussen met zich mee. Wat natuurlijk ontzettend fijn is als speler.

Online bingo aanbieders

Beter Bingo

Bingo Cams

Bingo Lot

Maria Bingo