Online bingo spelen

Binga

Spelregels

Bingo / Kienen in de zaal

Het spelen van bingo of kienen in de zaal kent ten opzichte van online kienen ook zeker een aantal voordelen. De sfeer is met name het grote voordeel volgens vele liefhebbers van kienen (zie de kienen spelregels). Het geeft een euforisch gevoel wanneer je als speler het verlossende woord kan roepen: bingo! Daarnaast verloopt kienen wel minder vlot als online bingo, maar het sociale aspect is vele malen beter. Je kunt gedurende de ronde gezellig praten met mede spelers van het kienen of bingo wat de spelbeleving alleen maar groter maakt.

Offline spelen leuker dan online

De spelprocedure van beide spellen worden zowel online als offline op dezelfde manier gespeeld. Er zijn echter een aantal kleine verschillen, maar deze hebben geen grote invloed op het spel. Offline heb je als speler veel meer in te brengen in het spel. Men kan namelijk zelf zijn nummers afstrepen wat ervoor zorgt dat de aandacht veel meer aanwezig is. Er wordt niets voor je gedaan waardoor je veel beter op let. Je wilt immers elk nummertje afstrepen en winnen! Daarnaast is het een stuk gezelliger om het spel te spelen offline, omdat je gezellig kan praten met mede spelers.

Ga voor traditioneel!

Het moge duidelijk zijn dat zowel de online als de offline versie enkele voordelen hebben ten opzichte van elkaar. Het is echter aan jou om te bepalen welke waarde jij aan elk voordeel hecht. Speel je bingo of kienen puur om het verdienen van leuk zakcentje en wil je het om die reden zo veel mogelijk spelen? Dan is online bingo/kienen voor u geschikt. Dit gaat helaas wel ten kosten van de gezelligheid. Speel je bingo/kienen omdat je het leuk vind om in een ruimte gezellig met een aantal kameraden te spelen om de winst? Dan is offline bingo/kienen echt iets voor jou!